A FRAMEWORK AS A BRIDGE BETWEEN DEMAND AND SUPPLY
transparant, objective, independent

A FRAMEWORK AS A BRIDGE BETWEEN DEMAND AND SUPPLY </br><i>transparant, objective, independent</i>
Liesbeth Ruoff was een van de sprekers op de WSIS 2019 conferentie tijdens de workshop 'Hoe maximaliseren we de voordelen van innovatieve 4.0-technologieën, zonder onnodige risico's en gevolgen' [Internationale Federatie van Informatieverwerking (IFIP) Ip3] in het ITU-gebouw in Genève op 11 april 2019 .

Tijdens deze workshop sprak ook onder andere Stephen Ibaraki. Hij liet allerlei innovatieve technologieën de revue passeren. Liesbeth Ruoff kon daar op inhaken door aan te geven dat deze nieuwe technologieën niet optimaal ingezet kunnen worden als we en niet voldoende skills hebben bij de gebruikers van deze nieuwe oplossingen en de bouwers en ontwikkelaars van deze nieuwe digitale oplossing ICT professionals zijn.

Zij  besprak de nieuwste ontwikkelingen en initiatieven rondom de norm e-CF. Ter bevordering van IT-professionalisme in heel Europa

is de scope van TC428, onderdeel van het Europees Comité voor Normalisatie uitgebreid. Deze Commissie kijkt nu naast het competentie framework, e-CF ook naar ethiek, onderwijs en certificering en de “Body of Knowledge”  

De presentatie geeft ook aan hoe bruggen gebouwd kunnen worden. De opname van de sessie van 11 april 2019 (16:30-18:15 u) kunt u starten op de website WSIS Forum 2019.

Lees verder op...

date_range Gepubliceerd op 20-05-2019 14:07
person Liesbeth Ruoff
visibility Views: 752
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

close